Sala in laatste audiobericht: ‘Het vliegtuig lijkt uit elkaar te vallen’

23 januari 2019 Uit Door admin

De vermiste voetballer Emiliano Sala maakte zich zorgen over de staat van het vliegtuigje waarin hij zat toen hij verdween. Maandagavond verdween het toestel van de radar boven het Kanaal. Vlak daarvoor stuurde de nieuwe speler van Cardiff City een audiobericht naar vrienden waarin hij zei dat het toestel “uit elkaar lijkt te vallen”.

De boodschap is gepubliceerd door de Argentijnse krant Olé. “Als er over anderhalf uur geen nieuws is van mij, weet ik niet of iemand me komt zoeken”, zegt Sala tegen zijn vrienden. “Papa, wat ben ik bang!”

Luister hier het audiobericht van Sala (bron: Olé):

Gisteren is boven het Kanaal de hele dag gezocht naar het vliegtuigje, maar zonder resultaat. Volgens de politie zijn er wel spullen gespot in het water, maar het is onduidelijk of die afkomstig zijn van het toestel. De zoektocht gaat vandaag verder.

Eerbetoon in Nantes

De 28-jarige Sala had maandag afscheid genomen van oud-ploeggenoten van FC Nantes en was op weg naar Wales, waar hij afgelopen weekend een contract voor 3,5 jaar tekende bij Cardiff.

In het centrum van Nantes hebben fans bloemen neergelegd bij een fontein. Ook zongen supporters van de Franse voetbalclub Sala toe.