Veel belangstelling voor WhatsApp-thriller van de NS

23 januari 2019 Uit Door admin

De NS komt volgende week met een thriller die mensen via WhatsApp kunnen volgen. Volgens het vervoersbedrijf is Ontspoord de eerste WhatsApp-thriller van Nederland.

Ontspoord gaat over Sarah, die na een werkborrel iets ziet dat ze niet had mogen zien. Ze duikt onder en probeert haar onschuld te bewijzen, voor ze gevonden wordt.

Het script van Ontspoord is geschreven door Melle Runderkamp. Hij is onder meer bekend als scenarioschrijver van de tv-serie Het Schnitzelparadijs en de film Familieweekend. Sarah wordt gespeeld door actrice Carlijn van Mosselveld.

Tekst, foto’s en filmpjes

In een week tijd krijgen mensen die zich aanmelden voor de thriller 210 WhatsApp-berichten, die bestaan uit tekst, foto’s en filmpjes. Die vertellen het verhaal van Sarah en de klopjacht op haar.

De eerste berichten worden verstuurd tijdens de ochtendspits op maandag 28 januari. Vrijdagmiddag in diezelfde week is de ontknoping.

Aanmelden

Het aantal mensen dat de berichten van Ontspoord kan ontvangen, is beperkt. Aanmelden kan via de Ontspoord-website van de NS.

Volgens de NS is de belangstelling groot. Binnen twee uur was het maximumaantal aanmeldingen al bereikt. Daarna heeft de NS de capaciteit verhoogd.